More

    TAG

    Зоолошката градина Скопје

    МВР ги лиши од слобода и им даде кривични пријави на петмина вработени „касапи“во Зоолошката градина Скопје

    МВР ги лиши од слобода и им даде кривични пријави на петмина вработени во скопската Зоолошка градина, заедно со директорот. Тие биле фатени како...

    Latest news