More

  TAG

  WhatsApp

  WhatsApp воведува голема промена: Корисниците повеќе нема да можат да ги гледаат телефонските броеви?

  Досега, WhatsApp ги поврзуваше корисниците со помош на нивниот телефонски број или QR-код што корисниците можеа да го скенираат за да се поврзат и...

  WhatsApp воведува нова функција

  Апликацијата WhatsApp воведе можност за одговарање на пораки со кратки видеа. Имено, корисниците на WhatsApp ширум светот можат да испратат видео порака која трае до...

  Ако ја добиете оваа врска на WhatsApp, не ја отворајте случајно!

  Една од најпопуларните апликации за комуникација повторно е во неволја. Наизглед безопасна врска што ја добивате во порака ќе го урне целиот ваш WhatsApp. WhatsApp...

  WhatsApp наскоро ќе престане да работи на некои уреди, погледнете кои

  WhatsApp наскоро ќе престане да работи на некои постари iPhone-и.Поконкретно, како што пишува WABetaInfo, WhatsApp планира „да ја прекине поддршката за некои верзии на...

  Дали Facebook, Instagram и WhatsApp ќе се плаќаат? Размислуваат за воведување нови опции

  Според изворите, Мета создаде нова група наречена „Нови искуства за монетизација“ со цел, се разбира, дополнително да ја зголеми заработката. Facebook, Instagram и WhatsApp наскоро...

  WhatsApp наскоро ќе ви овозможи да скриете важни информации

  WhatsApp развива функција која ќе ви овозможи да го скриете вашиот онлајн статус од одредени контакти. WaBetaInfo сподели скриншот од новите поставки за приватност што...

  Русија ќе ги забрани Whatsapp и Instagram

  Русија ќе ги забрани Whatsapp и Instagram, а Мету ќе го прогласи за „екстремистичка организација“. Да потсетиме, целите се во сопственост на Facebook, Instagram...

  Внимателно со WhatsApp комуникацијата,внимавајте на GIF-овите кој ги добивате,може да ја загрозат вашата безбедна комуникација!!

  WhatsApp преставува најпопулрна и пристапна апликација за размена на пораки и повици,која има предзнак на заштутена комуникација!Оваа апликација во својата понуда има значаен голем...

  Latest news