More

    TAG

    Вучиќ има ново хит видео - Вози стара „шкода“ и потпевнува

    Вучиќ има ново хит видео – Вози стара „шкода“ и потпевнува

    Српскиот претседател Александар Вучиќ знае да ги користи социјалните медиуми. Неговите видеа поставени на овие медиуми редовно стануваат хит. Последното виде поставено на Инстаграм  е од...

    Latest news