More

  Повеќето родители ќе имаат објавено 1.500 фотографии од своето дете пред тоа да наполни пет години

  spot_img

  Според организацијата Child Rescue Coalition (CRC), повеќето родители ќе имаат објавено 1.500 фотографии од своето дете пред тоа да наполни пет години.

  „Таквите објави може претерано да ги изложат децата. Тие често прикажуваат приватни моменти кои можеби не сакате да ги споделите со голема публика. Со објавување фотографии и видеа од деца, додека истовремено користиме хаштази, ги правиме децата мета на педофили и сексуални престапници“, велат тие.

  Повеќе за ова прочитајте на порталот „Мајка и дете“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img