More

    TAG

    Во зима

    Во зима, обрнете посебно внимание на овој прекинувач во автомобилот

    Прекинувачот за кружење на воздухот има две многу важни функции. Во автомобилот има многу копчиња и прекинувачи кои ретко или никогаш не се користат, а...

    Latest news