More

    TAG

    Висока мода пред 1.600 години: Погледнете египетски чорапи наменети за сандали

    Висока мода пред 1.600 години: Погледнете египетски чорапи наменети за сандали

    Лондонскиот музеј Викторија и Алберт сега прикажува коптски чорапи кои наликуваат на јастог по дизајн, меѓутоа, рачно изработениот пар чорапи направени пред 1.600 години...

    Latest news