More

    TAG

    Украинците напредуваат на југот на земјата

    Украинците напредуваат на југот на земјата

    Од почетокот на септември, украинските сили им нанесоа низа болни порази на Русите на североистокот и истокот на земјата. Руските окупациони власти на југот на...

    Latest news