More

    TAG

    Тензично на „сослушувањето“ на Паладин: „Докажано е дека е неспособен!“

    Тензично на „сослушувањето“ на Паладин: „Докажано е дека е неспособен!“

    Собранието денеска на предлог на Владата за нов министер за просторно планирање, градежништво и државен имот треба да го именува Иван Паладин, откако поранешниот...

    Latest news