More

    TAG

    Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ

    Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ: Армијата е распоредена на позиции кон административната линија

    Српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ, по повод подигнувањето на борбената готовност на српските вооружени сили, изјави дека армијата е распоредена на позиции кон...

    Latest news