More

  TAG

  скопје

  Главниот град Скопје во мрак, од ЕВН не даваат никаков одговор?!

  Скопје во мрак,десетина скопски општини останаа без струја!Аеродром ,Кисела Вода, карпош,Мичурин,Автокоманда и други места граѓаните немаат електрична енергира.Во текот на денот на повеќе наврати...

  Тешка сообраќајна незгода пред влада во кое учествувало и возило на министерот Бесими

  Сообраќајна незгода во која учествувале три возила се случила вечерва пред валдата на РСМ.Едно од возилата според очевидците било на владата на РСМ,а неофицијлано...

  Latest news