More

    TAG

    Што повеќе дебелее - путерот или маслото?

    Што повеќе дебелее – путерот или маслото?

    Често мислиме дека со користење масло наместо путер, заштедуваме неколку калории во садовите, но тоа не е баш така. Маслото генерално се смета за поздраво...

    Latest news