More

    TAG

    САД ја селат Амбасадата од Киев во Лавов

    САД ја селат Амбасадата од Киев во Лавов

    САД денеска соопштија дека ја преместуваат својата амбасада од Киев во западниот украински град Лавов, наведувајќи го како причина „драматичното забрзување“ на распоредувањето руски...

    Latest news