More

  TAG

  Ова е првиот симптом на рак на дебелото црево што луѓето го забележуваат

  Ова е првиот симптом на рак на дебелото црево

  Ракот на цревата се развива во внатрешноста на дебелото црево и се смета за еден од најчестите видови на рак во светот. Раните случаи...

  Ова е првиот симптом на рак на дебелото црево што луѓето го забележуваат

  Ракот на дебелото црево е најчеста малигна болест во Хрватска, додека ракот на дојката и белите дробови е меѓу трите најчести форми на рак...

  Latest news