More

  Во која земја однесувањето на децата е главен приоритет?

  spot_img

  Да се имаат добро воспитани деца беше императив за нашите родители. Ова, односно да се има убаво воспитани деца е често една од ставките на списокот со желби на родителите.

  Сепак, не мислат сите дека е тоа една од најважните работи.

  Возрасните во САД најретко ќе кажат дека убавото однесување на децата е особено важен квалитет. Поточно, само 52 отсто од нив го велат тоа, се вели во извештајот објавен овој месец од Кралскиот колеџ во Лондон.

  Повеќе за ова прочитајте ТУКА.

  Фото: Pexels

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img