More

    TAG

    носач на авиони

    Американскиот носач на авиони „USS Harry S. Truman“ синоќа со „Плава Застава“ итно испловил од Сплит!

    Американскиот носач на авиони „USS Harry S. Truman“, кој беше укотвн во пристаништето во Сплит, синиќа итно испловил од Сплит спрема Средоземно Море.USS Harry S....

    Latest news