More

    TAG

    неуништливи хемикалии во водите низ Европа

    Невидливи и неуништливи хемикалии во водите низ Европа

    Загадувачите познати како „засекогаш хемикалии“, кои не се разградуваат во околината, се акумулираат во телото и можат да бидат токсични, се пронајдени на високо...

    Latest news