More

    TAG

    додека вештачката интелигенција продолжува да привлекува продавачи

    Мајкрософт го престигна Apple како највредна компанија, додека вештачката интелигенција продолжува да привлекува продавачи

    Мајкрософт ја презеде титулата за највредна компанија во светот, која Apple ја имаше од 2021 година. И двете компании имаат пазарна капитализација од околу...

    Latest news