More

    TAG

    Необична појава над Белград: Огнено црвено небо

    Необична појава над Белград: Огнено црвено небо

    Небото над Белград утрово беше црвено бидејќи од едната страна имаше сонце, а од друга облаци, ги објасни небесните бои кои многу граѓани ги...

    Latest news