More

    TAG

    на некои новопоставени табли се нацртани имиња на места на албански јазик

    На северот на Косово, на некои новопоставени табли се нацртани имиња на места на албански јазик

    На некои двојазични табли на северот на Косово се насликани имиња на места на албански јазик. За неполни 24 часа по поставувањето на двојазичните табли...

    Latest news