More

    TAG

    „Моќта на кучето“ доби 12 номинации за Оскар

    „Моќта на кучето“ доби 12 номинации за Оскар

    Вистинската трка за 94. Оскар започна денеска, по гласањето на 950 членови на Американската филмска академија во Лос Анџелес, а листата на номинирани со...

    Latest news