More

    TAG

    Латино дивата претходно објави албум кој доживеа фијаско

    Латино дивата претходно објави албум кој доживеа фијаско

    Џенифер Лопез ги откажа последните седум датуми од нејзината претстојна турнеја – без објаснување. Фановите забележаа дека сајтот Ticketmaster додаде известувања за откажување на...

    Latest news