More

    TAG

    Кремљ се потсмева со Украинците

    Кремљ се потсмева со Украинците

    Украинците подобро да ги навијат своите аларми, па сами да се уверат во окупацијата, која требаше да биде денеска во 3 часот наутро, подбивајќи се изјавил првиот човек на Кремљ,...

    Latest news