More

    TAG

    Колку се ефикасни домашните лекови за настинка?

    Колку се ефикасни домашните лекови за настинка?

    Есента пристигна и многу луѓе деновиве веќе шмркаат и киваат. Ако фатите настинка или грип, веројатно ќе побарате соодветен лек. Агенцијата dpa ги прашала научниците...

    Latest news