More

    Колку се ефикасни домашните лекови за настинка?

    spot_img

    Есента пристигна и многу луѓе деновиве веќе шмркаат и киваат. Ако фатите настинка или грип, веројатно ќе побарате соодветен лек.

    Агенцијата dpa ги прашала научниците до кој степен се ефикасни во лекувањето на настинки и грип, познатите домашни „лекови“.

    Што велат научниците за некои од најпознатите домашни лекови прочитајте на порталот „Арт кујна“.

    Фото: Pexels

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img