More

    TAG

    Ќе успее ли опозицијата да го издржи притисокот?

    Ќе успее ли опозицијата да го издржи притисокот?

    Во Народното собрание на Бугарија, денеска ќе се гласа за доверба на Владата на премиерот Кирил Петков. Според последните информации, Петков може да смета...

    Latest news