More

    TAG

    Изгледа не ја ни прочитал: Ретка книга што Карл Маркс му ја подарил на Дарвин ќе биде изложена во неговиот дом

    Изгледа не ја ни прочитал: Ретка книга што Карл Маркс му ја подарил на Дарвин ќе биде изложена во неговиот дом

    Ретка книга што Карл Маркс му ја подарил на Чарлс Дарвин во 1873 година, а нејзиниот примач можеби не ја ни прочитал, се враќа...

    Latest news