More

    TAG

    Испорака на 58.000 тони пчека за Турција

    Испорака на 58.000 тони пчека за Турција, Британија и Ирска

    Уште три брода со жито испловија од украинските пристаништа и се упатија кон Турција за инспекција, соопшти денеска турското Министерство за одбрана, пренесе Бета. Бродовите...

    Latest news