More

    TAG

    Еве каде беше тригодишниот Лазар додека половина Европа ја бараше неговата сестра

    Еве каде беше тригодишниот Лазар додека половина Европа ја бараше неговата сестра

    Тригодишниот Лазар, кој ден по убиството на неговата сестра Данка Илиќ (2) на 26 март, според проценката на Центарот за социјална работа во Бор,...

    Latest news