More

    TAG

    Две грешки кои родителите мораат да ги избегнуваат кога нивното дете има температура

    Две грешки кои родителите мораат да ги избегнуваат кога нивното дете има температура

    Треската е многу честа кај малите деца и се враќа во нормала по три или четири дена. Родителите често прават две големи грешки кога станува...

    Latest news