More

    TAG

    Дали знаете дека лежењето на стомак на трудница е забрането во многу земји? „Во БиХ тоа се прави во сите породилишта

    Дали знаете дека лежењето на стомак на трудница е забрането во многу земји? „Во БиХ тоа се прави во сите породилишта, трудниците не се...

    Дали знаете дека лежењето на стомак на трудница е забрането во многу земји? „Во БиХ тоа се прави во сите породилишта, трудниците не се...

    Latest news