More

    TAG

    Дали шеќерната волна може да предизвика рак?

    Дали шеќерната волна може да предизвика рак?

    Дали шеќерната волна може да предизвика рак? Некои индиски држави мислат така и ја забранија продажбата на ова слатко задоволство во боја. Минатата недела, јужната...

    Latest news