More

    TAG

    Дали кафето го забрзува метаболизмот? Еве што вели истражувањето

    Дали кафето го забрзува метаболизмот? Еве што вели истражувањето

    Пиењето кафе е поврзано со бројни здравствени придобивки, вклучувајќи ја менталната јасност, меморијата, поддршката со антиоксиданси, вежбањето и многу повеќе. Светски познатиот лекар и истражувач,...

    Latest news