More

    TAG

    Британскиот екс-премиер не жали што се залагал за Косово

    Британскиот екс-премиер не жали што се залагал за Косово

    Поранешниот британски премиер Tони Блер се сретна со пет мажи кои се викаат Тони Блери на Косово. Вака гласи коментар на социјалните мрежи под...

    Latest news