More

  TAG

  Би-Би-Си

  Кризата во Би-Би-Си се зголемува – играчите и познатите ја поддржуваат познатата водителка

  Реакциите на тоа што Би-Би-Си објави дека го заменува познатиот водител Гери Линекер, станаа вистински предизвик и тест на вредностите на кои се заснова...

  Русија го ограничи пристапот до рускиот сервис на Би-Би-Си и Радио Либерти

  Руското тело за надзор на комуникациите го ограничи пристапот до веб-страниците на руската Би-Би-Си и Радио Либерти поради ширењето на, како што велат, лажните...

  Latest news