More

    TAG

    Без возачки дозволи останаа бројни таксисти и превозници

    Без возачки дозволи останаа бројни таксисти и превозници

    Граѓаните и професионалните возачи се најдоа во тесно и се револтирани, откако им беше соопштено дека покрај пасошите и возачките дозволи кои не го...

    Latest news