More

    TAG

    бактеријата листерија

    Три лица починаа, а три се хоспитализирани откако бактеријата листерија навлезе во милкшејковите што се продаваат во локал за плескавици во Такома

    Три лица починаа, а три се хоспитализирани откако бактеријата листерија навлезе во милкшејковите што се продаваат во локал за плескавици во Такома, Вашингтон.Бактерии се...

    Latest news