More

    TAG

    Анушиќ ги придружуваше војниците до Косово

    Анушиќ ги придружуваше војниците до Косово, најави дека почнува да го решава проблемот со изградба на воени бродови

    Министерот за одбрана и вицепремиер Иван Анушиќ го придружуваше 40-от контингент хрватски војници (HRVCON) во операцијата за поддршка на мирот во Република Косово. Анушиќ...

    Latest news