More

    TAG

    актер Сергеј Трифуновиќ

    Сергеј Трифуновиќ е казнет со 500 евра на сплитскиот суд за прекршоци

    Српскиот актер Сергеј Трифуновиќ вечерва во Општинскиот суд за прекршоци е казнет со 500 евра затоа што чувал куче без надзор и навредувал полицаец...

    Latest news