More

    TAG

    аеродромите затворени

    Хаос во Германија: Јавен превоз блокиран, аеродромите затворени

    Во Германија започна еднодневен предупредувачки штрајк во локалниот јавен превоз. Дури по завршувањето на штрајкот на машиновозачите, синдикатот Верди повика на еднодневен предупредувачки штрајк во...

    Latest news