More

  ТА Турист Битола: Колку брзо можеш да се спаковаш? “ULTRA LAST MINUTE” ПОНУДА ВО TURIST

  spot_img

  😁Колку брзо можеш да се спаковаш? 🤔
  📌 “ULTRA LAST MINUTE” ПОНУДА ВО TURIST 🩱
  🗓 Термин: 08.06-15.06.2024
  – Локација: Неа Плагија 📍
  – вила: Vasilis
  – линк од понудата: https://turist.com.mk/tour-details.php?cid=191
  – Одлична плажа
  – Препорака за одмор со деца
  – Сместување за 5 лица
  Контактирајте нè и резервирајте на:
  ☎️+389 47 202 777 и 📱+389 70 202 777
  #бидиТурист #beatourist

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img