More

  TAG

  ТА Турист Битола

  ТА Турист Битола: Дочекајте ја Новата година во Атина, градот во кој духот на антиката е портретиран преку спектакуларните градби и културни споменици

  Дочекајте ја Новата година во Атина, градот во кој духот на антиката е портретиран преку спектакуларните градби и културни споменици.   179€ на лице  Tермин: 29.12.2023 -...

  ТА Турист Битола – Продолжен викенд и СПА уживање во Hotel Aqua Sun 3* – Сандански

  💆 Продолжен викенд и СПА уживање во Hotel Aqua Sun 3* - Сандански 📅 ТЕРМИН: 08-10.12.2023 📍 Цена за 1 лице во DBL со вклучен превоз...

  ТА Турист Битола – Продолжен викенд и СПА уживање во Hotel Medite SPA and & Villas 5* ТЕРМИН: 08-10.12.2023

  Продолжен викенд и СПА уживање во Hotel Medite SPA and & Villas 5* ТЕРМИН: 08-10.12.2023 Цена за 1 лице во DBL : 135€ (стандардна...

  ТА – Турист Битола: Овој сончев октомври, не пропуштајте да ја истражите Атина – градот во кој античките остатоци и богатата историја коегзистираат со...

  Овој сончев октомври, не пропуштајте да ја истражите Атина - градот во кој античките остатоци и богатата историја коегзистираат со модерната и живописна култура! ...

  ТА Турист Битола: Мини одмор во Вечната крстосница на Медитеранот – прекрасниот остров Сицилија

  Вечната крстосница на Медитеранот - прекрасниот остров Сицилија непрестано ги заведува посетителите со својата блескава разновидоност на природни убавини, пејзажи и културни богатства. Комплетниот...

  ТА Турист Битола: БОДРУМ – LAST MINUTE Цени од 520€ по лице, за период 17.07 – 23.07.2023 (7 дена – 6 ноќи)

  БОДРУМ - LAST MINUTE Чартер од Скопје Цени од 520€ по лице, за период 17.07 - 23.07.2023 (7 дена - 6 ноќи) DRAGUT POINT...

  ТА Турист Битола: Крит | AZUL ECO HOTEL 4* – ULTRA ALL INCLUSIVE | Ретимно, Грција

  Крит | AZUL ECO HOTEL 4* - ULTRA ALL INCLUSIVE | Ретимно, Грција Цена за 1 лице: 770€ (фиксна за цело лето) Број...

  ТА Турист Битола: Тунис Чартер | RIADH PALMS HOTEL 4* – ALL INCLUSIVE | Сус

  Тунис Чартер | RIADH PALMS HOTEL 4* - ALL INCLUSIVE | Сус Цена за 1 лице: од 599€ Број на денови: 7 Сместен помеѓу...

  ТА Турист Битола: Полихроно – едно од најпопуларните одморалишта, со исклучително развиени туристички капацитети и богата историја

  Полихроно - едно од најпопуларните одморалишта, со исклучително развиени туристички капацитети и богата историја https://turist.com.mk/polihrono-kasandra/ Прекрасната песочна плажа може да се пофали со една...

  ТА Турист Битола – СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА MC BEACH PARK HOTEL 5* ALANYA

  СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА MC BEACH PARK HOTEL 5* ALANYA 6 UAI од 569 € по лице Термини 06.07. / 09.07. / 10.07. 6 ноќевања...

  Latest news