More

  ТА Турист Битола: БОДРУМ – ЛЕТО 2024

  spot_img
  🏝🌊БОДРУМ – ЛЕТО 2024 🌴⛱
  Сместен на западниот брег на Егејското Море на Турција, Бодрум, град со околу 200.000 жители, е познат по малите и миризливи мандарини и по својата летна сцена. На блескавото крајбрежје во топлите месеци, некои од најголемите чамци во светот доаѓаат до турските пристаништа.
  🎯“Last minute” понуда за термин: 01.07-07.07
  📍 Број на денови: 7 дена | 6 ноќи
  Цената е за една особа, со вклучени ⬇️
  ✅ Авионски превоз од Скопје
  ✅ Аеродромски такси
  ✅ 20кг багаж по лице
  ✅ Трансфер од аеродром до хотел
  ✅ All Inclusive услуга
  ✅ Пристап до сите забавно-рекреативни објекти во хотелот (ресторани, барови, тобогани и базени, манифестации итн.)
  Погледнете ја нашата понуда на следниот линк: https://turist.com.mk/bodrum-charter1.php
  Резервации и повеќе инфо: ☎️+389 47 202 777 и 📱+389 70 202 777
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img