More

  СН Осигурителен Брокер-Битола: Денеска со гордост го одбележуваме Меѓународниот ден на жените и девојките во науката.

  spot_img
  Речиси 70 отсто од вкупно 133 вработени во СН Осигурителен брокер АД Битола се жени. Голем дел од нив се посветиле на економските науки и денеска низ постојано усовршување градат успешна кариера во нашата компанија, секојдневно придонесувајќи за нејзин раст и развој.
   Затоа денеска со гордост го одбележуваме Меѓународниот ден на жените и девојките во науката.
   Ние веруваме дека едуцираните жени и девојки се движечка сила на современото општество и економијата на 21-от век и затоа ги охрабруваме со нивниот ангажман да продолжат да го менуваат светот на подобро.
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img