More

  Смена во СВР Охрид – Професионалецот Игор Смилески, нов началник на СВР Охрид

  spot_img

  Игор Смилески од вечерва со решение на Министерот за внатрешни работи е поставен за началник на СВР Охрид. Игор Смилески доаѓа на место на досегашниот контраверзен началаник на СВР Охрид од редовите на СДСМ, кој ќе остане запаматен како началник, во чие време Охрид го сведе во град на подземјето и на полициската преторијанска гарда. Новиот началник Игор Смилески е дел од она професионално крило на СВР Охрид, порано извршувал повеќе функции во СВР  Охрид, меѓу кои началник на криминалистичката полиција, а последниот негов ангажман е инспектор за компјутерски криминал. Игор Смилески, воедно  е и спортски работник, карате мајстор и носител на црн појас.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img