More

  Синиша Ивановски, е нов директор на Железници инфраструктура

  spot_img

  Синиша Ивановски, е нов директор на Железници инфраструктура. Тој доаѓа на местото на Зоран Трифуновски кој претходната влада го назначи за вршител на должност по оставката на Хари Локвенец.

  Ивановски, како што информираат од Железници инфраструктура  веќе една недела е на позицијата директор.

  Синиша Ивановски  досега е познат во јавноста како директор на скопското комунално претпријатие „Улици и Патишта“ од времето кога градоначалник на Скопје беше  Коце Трајановски  и е актуелен претседател на комисија на ВМРО-ДПМНЕ за инфраструктура, урбанизам и транспорт.

  Во Железници инфраструктура е избран и новиот состав на Управниот одбор.

  За претседател на УО е избран Роберто Тошевски, а за членови Јован Симевски, Сашо Мојсовски, Небојша Захариески, Голубина Арсовска, Елена Стојкоска и Александар Маџаров.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img