More

  Селма Бајрами му одговори на Елвир Болиќ: Сум била на места за кои можете само да сонувате

  spot_img

  Поранешниот претставник на Босна и Херцеговина Елвир Болиќ во интервју за БиХ. медиумите неодамна кренаа голема прашина осврнувајќи се на неуспесите на Змејовите.

  Болиќ тогаш рече дека нашата репрезентација за неколку години ќе биде просечна репрезентација.

  Мислам дека полека се движи кон тоа дека за неколку години ќе бидеме само просечна репрезентација – тоа го кажа пред неколку години, што, за жал, сега се покажува како точно“, изјави Болиќ.

  Тој смета дека не можеме да го бараме виновникот само во играчите и селекторите, туку дека проблемот е на друго место.

  „Кога отидов во ВИП салонот ја видов Селма Бајрами испишана на седиштата, а некои ликови, боже да ме чува. Поминувам преку ВИП и не познавам никого, а сите седат во кутиите. Пред секој натпревар купувам билети за моите пријатели, никого не прашувам“, изјави Болиќ.

  БиХ не можеше да остане имуна на неговите зборови. пејачка. За порталот „Аваза“ вели дека она за што зборува Болиќ било во времето на Ќира Блажевиќ.

  „Навикнат сум на луѓе кои ги потрошија сите свои можности висат на мене и на моето име, за да добијат публицитет. Тажно е, Елвир, преболи го! Сум седел и на подобри и поважни места за кои вие господине можете само да сонувате“, заклучува Селма Бајрами во интервјуто за „Аваз“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img