More

    TAG

    Селма Бајрами му одговори на Елвир Болиќ: Сум била на места за кои можете само да сонувате

    Селма Бајрами му одговори на Елвир Болиќ: Сум била на места за кои можете само да сонувате

    Поранешниот претставник на Босна и Херцеговина Елвир Болиќ во интервју за БиХ. медиумите неодамна кренаа голема прашина осврнувајќи се на неуспесите на Змејовите. Болиќ тогаш...

    Latest news