More

  Се упатил кон Хрватска и возел 500 километри во погрешна насока. Еве каде завршија

  spot_img

  Семејство од Австрија сакало да оди на одмор во Загреб, Хрватска. Планирале да застанат во Салцбург, Австрија.Меѓутоа, поради изборот на погрешно место во навигацијата на автомобилот, тие завршиле на сосема друго место, пишува магазинот Fenix.

  Наместо австриски Салцбург, тие очигледно во навигацијата ја избрале општина Салцбург во Вестервалд во Германија. Возеле дури 500 километри во погрешна насока, а кога ја сфатиле грешката повикале полиција на помош.

  После тоа, полициските службеници во својот навигациски систем ја внеле точната адреса и им посакале безбеден пат.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img