More

  Се будите со посилно чукање на срцето и отежнато дишење, а не е реткост и да ве фати грч во мускулите?

  spot_img

  Се будите со посилно чукање на срцето и отежнато дишење, а не е реткост и да ве фати грч во мускулите?

  Честопати имате пречки во варењето и сте во лошо расположение, дури и депресивни?

  Ве мачат замор и слабост, а сепак спиете лошо?

  Сите овие се знаци што можат да укажат на недостаток на магнезиум, еден од најважните минерали што е одговорен за повеќе од 300 ензимски процеси и хемиски реакции во нашето тело.

  На секој орган во нашето тело му е потребен магнезиум, кој помага во регулирање на калиум, калциум, бакар и цинк.

  Овој минерал, меѓу другото, влијае на нивото на енергија, како и на нивото на шеќер во крвта и здравјето на коските.

  Повеќе за ова на порталот „Арт кујна“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img