More

  СДСМ сетиле да избегаат подалеку од граѓаните на Охрид, па така промоцијата на кандидатите ќе ја имале во селскиот штаб во Пештани

  spot_img

  Додека сите политички партии, промоцијата на своите кандидати за пратеници се трудат да ги имаат поблиско пред граѓаните, СДСМ и Димитар Ковачевски, промоцијата на кандидатите за 5-та изборна единица, ќе ја остварат елитисички, онака како и владееа, од хотели!

  Денеска, Димитар Ковачевски, заедно со носителите, коносителите и останатите кандидати за пратениците ќе ја презентира програмата пред граѓаните на Охрид и тоа ниту помалце ниту повеќе, пред граѓаните на Хотел Десарет во Пештани крај Охрид?!

  Замислете народе, на промоцијата која ќе се одржела во хотел „Десарет“ во почеток во 19:30 часот ќе присуствувале претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски, носителот на 5 изборна единица Јован Митрески и ко-носителката Бисера Костадиновска- Стојчевска, како и кандидати од Охрид за пратеници Жаклина Лазаревска, Леонора Новеска, Софија Ристеска и Јован Крлев, и што понатака?!

  Од како на СДСМ во Охрид, централниот штаб во Охрид, а и оној кој помпезно го отвараа во центар на Охрид со зурли и тапани, а попатно граѓански штаб кој никогаш не профункционира, исто онака како што не функционира ниту партијата во Охрид, се сетиле да избегаат подалеку од граѓаните на Охрид, во селскиот штаб во Пештани!!!

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img